Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Uspješno održani 'Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje'

Uspješno održani 'Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje'

Danas, 14. listopada 2023. godine na prostoru gradske tržnice održana je centralna svečanost proslave Dana kruha u Popovači.

Obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje započelo je Povorkom zahvalnosti od Doma kulture do gradske tržnice gdje se održavao i prigodni program. 
Ove godine centralnu svečanost proslave Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje svojim nastupima uveličali su Dječji vrtić Popovača (skupina Slonići i Lavići), dječja skupina KUD-a "Jelenčanka" iz Gornje Jelenske, dječja skupina KUD-a "Stjepan Šajnović" iz Osekova, Dramska skupina iz OŠ Popovača pod vodstvom učiteljice Snježane Šket, Mažoretkinje Grada Popovače i dječja skupina KUD-a "Moslavka" iz Gornje Gračenice. Posjetitelji su mogli razgledati izložbene i prodajne štandove obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava, udruga, te ostalih sudionika s područja grada Popovače.
Događaju su nazočili zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.

Svake godine svjedočimo sve već odazivu sudionika i posjetitelja na ovom događaju, što je napominjemo vrlo pohvalno budući da je cilj ovog događaja očuvanje tradicije za buduće generacije.
Kao i prethodnih godina ovim putem želimo zahvaliti svim sudionicima koji su se odazvali ovogodišnjem obilježavanju Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, te pekarni Vikend za izradu pogače.

Kontakt info

Turistička zajednica grada Popovača
Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

Nazovite nas na:
044/652-486
mob. 099/333 0188

Pošaljite nam email:
turisticka.zajednica@popovaca.hr

Impressum

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188