Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Slavica Moslavac održala promociju u Popovači

U organizaciji Turističke zajednice Grada Popovače u Doma kulture u Popovači prošli četvrtak je održan program imena „Oj, curice mila moja“ tijekom kojeg su promovirana brojna novija izdanja Slavice Moslavac među kojima je i njezino kapitalno djelo „Etnografskih zapisa po Moslavini i širem zavičaju“.

Vrtić u posjeti OPG-u Petters

Povodom osvojene nagrade, odnosno prvog mjesta na ovogodišnjem Popovačkom urnebesnom karnevalu vrtićke skupine "Lavići" i "Slonići" dobile su priliku posjetiti imanje OPG Petters i uživati u kratkom  prijepodnevnom izletu u prirodi. 

Obilježavanje Međunarodnog praznika rada

Grad Popovača i gradska Turistička zajednica je u suradnji sa Udrugom kuhara i Udrugom "Škrlet" na Trgu II. ispred Doma kulture organizirala obilježavanje Međunarodnog praznika rada.

Granfondo Popovača 2022.

U nedjelju 24.04. po prvi je puta održan „Granfondo Popovača 2022“.
Riječ je o biciklističkoj utrci od 100km koja se vozila kroz tri županije: Sisačko-moslavačku, Zagrebačku i Bjelovarsko –bilogorsku, na iznimno dinamičnoj stazi.

Uskrsna štandijada i podjela ribica

U povodu obilježavanja nadolazećih blagdana, Turistička zajednica Grada Popovače organizirala je danas na središnjem Trgu I prigodni sajam uz podjelu ribica i vina.

Na blagdan Velikog petka brojnim okupljenim građanima svoje su rukotvorine, prigodne ukrase i domaće proizvode na štandovima predstavili članovi učeničkih zadruga OŠ Popovača i OŠ Zorke Sever, predstavnici Dječjeg vrtića i Knjižnice i čitaonice, lokalni OPG-ovi i obrtnici kao i članovi Udruge pčelara LIPA te Udruge vinogradara i voćara Škrlet.
Za svoje sumještane podjelu prženih ribica i vina danas su organizirali i mjesni odbori u naseljima Voloder i Potok, a građane okupljene na ovim druženjima pozdravili su gradonačelnik Josip Mišković i njegov zamjenik Lovro Miklaužić.

View the embedded image gallery online at:
https://www.tzgp.hr/novosti/multimedia#sigProId76237d7f7e

 

 

 

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188