Popovača očima influensera - Ribafish u gostima

Proteklog je vikenda Popovaču i njena naselja posjetio poznati bloger Domagoj Jakopović Ribafish, a o svojem je posjetu objavio i tekst pod nazivom „Deset razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u biser Moslavine“.

„Ne znate gdje biste na šetnju i lagano planinarenje, pa jahanje i nakon toga na sjajnu domaću kuhinju, u lokalne vinarije s bogatom ponudom autohtonih sorti i na kraju u noćenje u vili s bazenom? Popovača ima sve to i još puno više na samo 45 minuta vožnje od metropole!“, napisao je Ribafish u objavi na njegovom instagram profilu.

Priznao je kako je većina njegovih prijatelja i poznanika za ovaj gradić čula samo po ustanovi u staroj zgradi iz doba Erdödyja. Ali nakon boravka u Popovači, o njoj razmišlja na sasvim drugačiji način - kao o turističkoj destinaciji.

Kod Pettersa

„Zahvaljujući sjajnoj i neumornoj Sanji iz Trill Agencije koja je sve pokrenula i Kseniji iz TZ Grada Popovače koja nas je poput omiljene razrednice vodila posvuda okolo, proveli smo prekrasna dva dana u srcu Moslavine i prekasno shvatili da nam je to bilo – premalo. Svejedno, temelji su postavljeni, ovo je tek početak jednog divnog prijateljstva“, zaključio je Ribafish dodajući kako ih je o ljepotama i aktivnostima ovoga kraja upoznao gradonačelnik Josip Mišković.

Na njegovoj stranici ribafish.com i njegovom instragramu imate prilike vidjeti fotografije s lokacija koje je posjetio, a riječ je o Trijemu u centru Popovače, Kući za odmor Belajec, Vinariji i restoranu August, Jahačem Centru Moslavine Petters, Vinariji Trdenić, Seoskom turizmu Bistrički, Parku prirode Lonjsko polje, Vinariji Miklaužić, OPG RANČ te Seoskom turizmu Anica Sambolek. Kao „točku na i“ Ribafish je istaknuo ljude – pristojne, nasmijane, uljudne.

Na kraju je poručio kako je tužan što zbog covida nema hrpe događanja, ali i sretan zbog otkrivenih novih mjesta i ljudi, koje će ponovno posjetiti uskoro.

Fotografije: Domagoj Jakopović Ribafish

Ribafish s gradonačelnikom