Trg Grofova Erdodyja 5, 44317 Popovača

Uspješno održano 7. po redu natjecanje u kuhanju moslavačkog gulaša

Uspješno održano 7. po redu natjecanje u kuhanju moslavačkog gulaša

Na Trgu II u Popovači u subotu je uspješno održano sedmo po redu natjecanje u pripremanju moslavačkog gulaša na kojem je sudjelovalo čak 27 ekipa, od čega 26 u natjecateljskoj konkurenciji.

Riječ je o manifestaciji koju organiziraju Udruga kuhara Grada Popovače i Turistička zajednice Grada Popovače, a o njezinu zapaženom uspjehu najbolje svjedoči rekordan broj prijavljenih ekipa, ali i posjetitelja manifestacije.
Program je vodio Mario Petreković, a pripremljene gulaše je na temelju boje i izgleda, okusa i gustoće te teksture i pripreme ocjenjivao stručni žiri u sastavu Tomislav Špiček, Branko Ognjenović i Ivica Šimić.
Najboljim ovogodišnjim moslavačkim gulašem proglašen je onaj Udruge „Moslavački kotlić“. Drugo mjesto izborila je ekipa Udruge „Zlatna šnita“, dok je trećeplasirani gulaš ekipe UDVDR Popovača.
Za sve ekipe organizatori su osigurali meso, dok su ostale sastojke dodavali prema svojim receptima, a za što su na kraju najbolji bili i nagrađeni roštiljom na ugljen, kotlovinom, kotlićem za spremanje gulaša, setovima profesionalnih noževa i prigodnim poklon-paketima.
Za sve okupljene posjetitelje gulaš su tradicionalno pripremili članovi Udruge kuhara, dok su veselu atmosferu glazbeno obogatili članovi Tamburaškog sastava „Aldumaš“.
Dobrodošlicu u Popovaču i na ovu sve popularniju manifestaciju okupljenima je izrazio gradonačelnik Josip Mišković, a koji se i sam okušao u kuhanju moslavačkog gulaša.

Kontakt info

Turistička zajednica grada Popovača
Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

Nazovite nas na:
044/652-486
mob. 099/333 0188

Pošaljite nam email:
turisticka.zajednica@popovaca.hr

Impressum

Kontakt info

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POPOVAČE

Trg Grofova Erdodyja 5
44317 Popovača

tel. 044/652-486
mob. 099/333 0188